De SOS rescue cream is een barrière crème voor droge en zeer droge gevoelige huid en vormt een schild aan de huidoppervlak voor een superieure protectie. Ideaal voor de bescherming van de huid tegen wind, droogte of zonnebrand.

Deze tweefazige olie is een unieke combinatie van oliën en natuurlijke ingrediënten die de huid infuseren en ze een gezonde en jeugdige straling geven. De collageenproductie verbetert waardoor, fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid strakker wordt. Bezorgt de huid een natuurlijke barrière.

De SOS repair cream is een zeer rijke crème die de huid helpt beschermen tegen dehydratatie en geeft comfort aan de zeer droge of gevoelige huid.

Deze oogcontourcrème rijk aan peptiden helpt de kraaienpootjes alsook de wallen en donkere kringen te verminderen, Deze ultra-lichte formule smeert gemakkelijk uit en doet de oogcontour stralen. ideaal om de huid voor te bereiden op de make-up en deze langer te laten houden.

Een multifunctionele lippenbalsem die onmiddellijk comfort geeft aan droge, pijnlijke en beschadigde lippen.

Deze frisse gelmasker is een hydratatiebom voor uw huid. De combinatie van ingrediënten versterken de huidbarrière en bovendien kalmeert ze roodheden, ontstekingen. Gebruik ze 2 à 3 x per week voor een optimale hydratatie. Breng daarna uw gewoonlijke huidverzorging aan.