Deze breedspectrum UVA / UVB zonnebescherming bevat een peptide complex en organische rozenbottelolie zodat bovenop de UV bescherming ook de DNA-schade die de huid kan oplopen bij blootstelling aan de zon kan voorkomen worden. Deze voedende en hydraterende UV-bescherming kan elke dag aangebracht worden.

De U.V. protect SPF 50 + verschaft een superieure bescherming tegen de nefaste gevolgen van de blootstelling aan UVA/UVB stralen en vermindert de inflammatie veroorzaakt door IR-stralen. Geeft een hoge bescherming, maar blijft comfortabele en zacht voor de huid. Deze unieke formule voor het gelaat helpt uitdroging door de zon te voorkomen. Ideaal om tijdens het pHformula resurfacingprogramma te gebruiken of tijdens buitenactiviteiten of sporten.

Deze multifunctionele complexion correcting C.C. cream vermindert onmiddellijk de huidonvolmaaktheden, terwijl de UVA -en UVB stralen die huidveroudering veroorzaken door de zonnefilters in deze formule worden tegengehouden. Deze vernieuwde formule bevat één van de nieuwste generatie filmvormende polymeren voor een lange houdbaarheid en waterresistente eigenschappen. Ideaal om na een dermatologische ingreep zoals lichte en medium chemische peeling, laserbehandelingen en IPL aan te brengen.

De pHformula Compact Foundation SPF50+ geeft de huid een krachtige bescherming en een natuurlijk dekkend vermogen. Deze formule beschermt tegen zowel UVA als UVB stralen, smelt in de huid en voelt niet vettig aan.

Deze hydraterende lippenverzorging verzorgt de droge lippen zodat ze er gezond uitzien. Vegan en geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten.