Deze rijke emolliërende crème bevat een mix van vochtvasthoudende bestanddelen voor een maximale hydratatie van de huid. Het voedt de huid onmiddellijk en heeft excellente ontstekingswerende en antioxidatieve eigenschappen.

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor een milde maar effectieve resurfacing. Geformuleerd met een zacht combinatie van vitamine A en salicylzuur om oppervlakkig te exfoliëren en de celregeneratie te stimuleren waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.

Deze mineraalrijke bronwaterspray is ideaal om de gevoelige huid te kalmeren, om de huid te verfrissen en comfort te geven na het reinigen of om de huid te verfrissen bij warm weer. Kan ook gebruikt worden om make-up te fixeren. Geformuleerd met de eigenschappen van Kigelia Africana.

De P.O.W.E.R. essence tonic bevat krachtige ingrediënten die de huid verstevigen, hydrateren en verfrissen. De natuurlijke ingrediënten hydrateren en voeden de huid waardoor haar textuur en uitstraling verbeteren. Het wordt direct na aanbrengen door de huid geabsorbeerd, helpt de huid beter de actieve bestanddelen, zoals deze in serums, op te nemen en beschermt haar terzelfdertijd tegen externe agressies.

Deze FOAM cleanse verwijdert op efficiënte manier make-up en andere onzuiverheden terwijl het de huid beschermt tegen stedelijke vervuiling en dagelijkse stress. Verrijkt met essentiële mineralen om de balans in de huidcellen te bewaren. Bisbolol en panthenol werken hydraterend en verzachtend. Het resultaat is een mooie en heldere teint.

Een zachte reiniger zonder zeep voor alle huidtypes. Verwijdert op efficiënte wijze de onzuiverheden zonder de natuurlijke hydratatie van de huid te verstoren. De huid is fris en zuiver.

Een zachte exfoliërende reiniger die op een efficiënte manier de make-up en andere onzuiverheden verwijdert. Bevat specifieke actieve ingrediënten die helpen de ruwe gekeratinseerde cellen te verwijderen en daarvoor ideaal is om samen met alle pHformula huidresurfacingbehandelingen te gebruiken.

Deze krachtige balsem verandert in een luxueuse olie om oogmake-up te verwijderen en heef voedende eigenschappen. Verrijkt met vitamine E en mummuruboter kan het zelfs de meest hardnekkige oogmake-up verwijderen. Deze reisvriendelijke verpakking maakt het een handig product om overal mee te nemen.

Geformuleerd met een uniek en vooruitstrevend huidverstevigend glycoproteïne complex om de huid van de hals en décolleté te liften, verstevigen en huidverslapping en huidveroudering tegen te gaan. De pHformula N.E.C.K. recovery verbetert de elasticiteit en de hydratatie waardoor de huid een gezonder gevoel en look heeft.

De pHformula E.Y.E. recovery is een krachtig maar zachte formulatie op basis van een revolutionair ingredient, bakuchiol. Dit plantenextract waarvan bekend is dat ze op een gelijkaardige manier op rimples en fijne lijntjes werkt als retinol maar zonder de huid te irriteren. Samen met Bakuchiol bevat deze formulatie een peptidencomplex, chrysinimide en arginine om verder op de fijne lijntjes en de rimpels te werken, alsook de wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Ideaal om onder de wenkbrauw aan te voor een onmiddellijk liftend en verstevigende werking.

2 patchen

Deze antirimpel patches zijn ontwikkeld met een geavanceerde anti-age technologie die de rimpels vervagen, hydratatie herstelt en geeft ‘overnight’ resultaten. Deze patches worden in combinatie met de een selectie van pHformula serums en oogproducten.

Deze intens hydraterend anti-ageing serum zit vol actieve natuurlijke biotechnologische ingrediënten die de huid voeden, de natuurlijke huidflora herstellen en de rimpels duidelijke vervagen.
Deze voedende crème rijk aan squalaan bevat probiotica om de natuurlijke verdediging en barrière van de huid te versterken. Met een unieke mengsel van hydraterende en voedende bestanddelen helpt het de droogheid onmiddellijk te bestrijden, het evenwicht te vrijwaren en biedt uitstekende antiinflammatoire en anti-oxydant eigenschappen.

Een innoverend oogserum met extract van de lapachobast met antiageing eigenschappen, ectoïne en hyaluronzuur die samenwerken om de huid rond de ogen te liften, te verstevigen, te hydrateren, de rimpels te vervagen en de zichtbare tekenen van vermoeidheid te verminderen. Een speciale metalen roller-applicator helpt om de huid te revitaliseren enop te frissen terwijl het de wallen en de tekenen van vermoeidheid weggerold worden.