VANITY CASE – nu beschikbaar

S.O.S. Rescue Oil – Een bifasisch mengsel dat een unieke combinatie van oliën en natuurlijke bestanddelen samenbrengt. Zo wordt de huid geïnfuseerd met actieve bestanddelen die de huid een gezonde en jonge gloed geeft. De collageenproductie wordt gestimuleerd waardoor de rimpeltjes en kraaienpootjes worden vervaagt en de huid strakker wordt. Brengt een natuurlijke barrière voor de huid.

E.X.F.O. Cleanse Een exfoliërende reiniger die de onzuiverheden en make-up efficiënt verwijdert. Bevat specifieke actieve bestanddelen die de dode huidcellen helpen losmaken, waardoor het ideaal is om elke dag te gebruiken voor een stralende teint.
E.Y.E. Recovery Deze zachte maar tevens krachtige formulatie bevat een unieke combinatie van peptiden die dekraaienpootjes vervagen en de donkeren kringen en wallen verminderen. Ideaal om ook onder de wenkbrauwen te gebruiken voor een onmiddellijk liftend effect

P.O.W.E.R. Essence Tonic

De P.O.W.E.R. essence tonic bevat krachtige ingrediënten om de huid steviger te maken, frisser te laten aanvoelen en ze te hydrateren.De natuurlijke ingrediënten brengen vocht en nutriënten aan om haar textuur te verbeteren en ze te doen stralen. Het product wordt snel geabsorbeerd en maakt de huid klaar om andere ingrediënten beter door de huid te laten opnemen terwijl de huid de ganse dag wordt beschermd.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen