Een kalmerende gelaatsreiniger voor een stralende en zachte huid. Deze smeuïge reiniger verwijdert make-up en onzuiverheden, waardoor de huid zuiver en gehydrateerd is.

Een zeepvrije vloeibare reiniger dat een royaal, luchtig schuim vormt voor een zachte maar grondige reiniging. Het antipollutie- en mineralencomplex beschermen de huid tegen externe agressies.

Deze superfrisse gel reinigt de huid in de diepte in alle zachtheid. Het extract van katoen en kamille verzachten de huid terwijl het melkzuur de dode huidcellen verwijdert voor een frisse teint.

De P.O.W.E.R. essence tonic bevat krachtige ingrediënten die de huid strakker, gehydrateerd en frisser doet aanvoelen. Ze brengen nutriënten om de huid te doen stralen en haar textuur te verbeteren. De tonic wordt snel door de huid opgenomen, bereidt deze voor om serums en andere producten beter op te nemen en zorgt voor een bescherming.

Deze rijke emolliërende crème bevat een mix van vochtvasthoudende bestanddelen voor een maximale hydratatie van de huid. Het voedt de huid onmiddellijk en heeft excellente ontstekingswerende en antioxidatieve eigenschappen.

De speciaal geformuleerde crème voor de hals en decolleté bevat een uniek biotechnologische mix aan ingrediënten om de huid strakker, jonger en zachter te maken.

Een multifunctionele oogcrème die alle aspecten van huidveroudering van de oogcontour aanspreekt, zelfs die van het bovenste ooglid.

Deze superzachte reinigende borstel is het ideaal hulpmiddel om samen met de E.X.F.O cleanse, de G.E.L. cleanse of de FOAM cleanse te gebruiken. Zo worden alle onzuiverheden, pollutie, dode huidcellen en make-up grondig verwijderd.