A.G.E. – Huidveroudering

AGE_01

Huidveroudering heeft 2 componenten: de genetische huidveroudering die veroorzaakt wordt door een vertraagde celvernieuwing en verminderde aanmaak van collageen en elastine enerzijds en een externe factor door blootstelling aan de zon anderzijds.

De typische tekenen van huidveroudering zijn:

  • Een vale teint
  • Rimpeltjes en fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes en onregelmatige pigmentatie

A.G.E behandeling

De A.G.E. behandeling werd speciaal samengesteld om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. De combinatie pyrodruivenzuur (om de celvernieuwing te stimuleren) en amandelzuur (om oneven pigmentatie aan te pakken) zal een complete behandeling geven van alle tekenen van huidveroudering.

 

Hoe verloopt een A.G.E behandeling?

BEHANDELING
De behandeling wordt door een huidspecialist worden uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. 2016 group6Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen. Een onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden of te blijven verbeteren.

VERZORGING THUIS
Tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling is het belangrijk de ‘home care’ te gebruiken. Zo versterkt u de werking van de behandelingen en behoudt  en verbetert u de resultaten.

Breng ’s avonds de A.C.T.I.V.E. formula en ’s morgens de A.G.E Recovery onder de P.O.S.T. recovery cream aan. Herhaal elke dag gedurende de kuur en blijf het na de laatste behandeling gebruiken.