DE NIEUWE GENERATIE PEELING, HUIDRESURFACING
Een huidresurfacing is wat we een ‘lunch’ – behandeling noemen – 20 à 30 minuten, zelfneutraliserende actieve bestanddelen die laag op laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Wij kunnen deze behandelingen gans het jaar aanbieden en niet enkel tijdens de wintermaanden, doordat wij de kandidaten zorgvuldig evalueren met behulp van een huidgevoeligheidstest ontwikkeld door pHformula.

Wat we uitzonderlijk vinden aan deze behandelingen is dat ze een multifunctioneel huidresurfacingsysteem is die niet alleen een minimale afschilfering van de huid veroorzaakt, maar die vooral cellen stimuleert om zich te vernieuwen. Bovendien kunnen de behandelingen met andere behandelingen gecombineerd worden voor betere resultaten.

De grootste bonus zijn de resultaten en de tevredenheid van de patiënten.

De huidresurfacingsystemen van pHformula zijn ontwikkeld om aan de volgende huidproblemen aan te pakken:

– HUIDVEROUDERING (DOOR DE ZON VEROORZAAKT)

– HUID MET NEIGING TOT ACNE

– HYPERPIGMENTATIE

– CHRONISCHE ROODHEDEN

– KRAAIENPOOTJES en ROKERSLIJNTJES

– HUIDVEROUDERING EN PIGMENTVLEKKEN OP DE HANDEN

– HUIDVEROUDERING VAN DE DECOLLETE

EEN UNIEK PH-DVC COMPLEX OM DE PENETRATIE VAN DE ACTIEVE STOFFEN TE BEVORDEREN
Door de unieke samenstelling van de behandelingen zullen de actieve ingrediënten beter en dieper in de huid indringen, waardoor optimale resultaten kunnen behaald worden.

Deze optimale penetratie wordt bekomen door toevoeging van een exclusief complex aan de behandelingen – het pH-DVC. Dit uniek complex zal ervoor zorgen dat alle actieve bestanddelen diep en langzaam in de huid penetreren. Daardoor wordt aan de oppervlak geen of weinig schade veroorzaakt en zullen de producten ageren waar ze horen actief te zijn, namelijk in de diepere lagen van de huid

De resultaten worden geoptimaliseerd door de voorbereidende en naverzorging aan te brengen.